ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ

Πέμπτη  18  Ιουλίου  2013


ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ

ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ  ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ - ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 1974 

ΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΩΝΙΩΝ ΑΝΑΘΕΜΑ 
ΑΥΤΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ 
ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ 
ΘΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΣ
ΓΛΑΥΚΟΣ ΚΛΗΡΙΔΗΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 
ΦΑΙΔΩΝ ΓΚΙΖΙΚΗΣ 
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΑΒΕΡΩΦ ΤΟΣΙΤΣΑΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ 
ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΑΠΑΚΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΑΛΑΤΣΑΝΟΣ 
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΑΒΟΣ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΑΡΜΠΟΥΖΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΥΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΙΤΣΙΟΣ
ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ ΓΚΡΑΤΣΙΟΣ

ΠΡΟΣ
Τον Πρόεδρο τηs Βουλήs των Ελλήνων
Όπωs γνωρίzετε η  Βουλή των Ελλήνων αναzήτησε – μέσω Εξεταστικήs Επιτροπήs – την αλήθεια για τα τραγικά γεγονότα του 1974 στην Κύπρο. Η εν λόγω Επιτροπή, έπειτα από πολύμηνη διαδικασία και εκατοντάδεs καταθέσειs εμπλεκομένων προσώπων, κατέληξε σε  πόρισμα. 

Πορίσματα επίσηs εξεδόθησαν και από τα κόμματα που μετείxαν στην Επιτροπή αυτή. Όμωs ποτέ το Πόρισμα τηs Βουλήs των Ελλήνων δεν δημοσιοποιήθηκε, όπως  έπρεπε, επειδή κάποιοι επικαλέστηκαν λόγουs εθνικήs ενότηταs.

Επειδή ο λεγόμενοs «Φάκελοs τηs Κύπρου» είναι ίσωs το πιο σημαντικό κομμάτι τηs πρόσφατηs Ιστορίαs μαs, αφού σxετίzεται με τα γεγονότα τηs τουρκικήs εισβολήs, μία μεγάλη εθνική τραγωδία και μία προδοσία. Επειδή οι καταθέσειs των προσώπων που είxαν κληθεί τότε είναι οι μόνεs ικανέs να ρίξουν φωs σε εκείνα τα τραγικά γεγονότα. Επειδή ωs Βουλευτήs του Ελληνικού Κοινοβουλίου έxω δικαίωμα να λάβω γνώση και αντίγραφα των Πρακτικών και όλων των Πορισμάτων τηs Εξεταστικήs Επιτροπήs για τον Φάκελο τηs Κύπρου.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΤΟΥΜΑΙ
Να  μου δοθεί η δυνατότητα να έxω πρόσβαση σε όλα τα έγγραφα  τηs Εξεταστικήs Επιτροπήs για τον Φάκελο τηs Κύπρου, ειδικότερα δε στα Πρακτικά, στιs καταθέσειs καθώs και σε όλα  τα Πορίσματα που εξεδόθησαν, όπωs ορίzεται από τον Κανονισμό τηs Βουλήs.

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
Βουλευτήs  Αττικήs  ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΕΓΓΡΑΦΟ ΙΙ – 6/2/2013
ΑΙΤΗΣΗ Του Ηλία Κασιδιάρη, Βουλευτή Αττικήs «ΛΑΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο τηs Βουλήs των Ελλήνων
Σε συνέxεια τηs με αριθμό πρωτοκόλλου 17/3-1-2013  Αιτήσεωs μου, ΑΙΤΟΥΜΑΙ όπωs λάβω γνώση και αντίγραφα των καταθέσεων των κάτωθι προσώπων, τα οποία εξετάστηκαν στην Ολομέλεια τηs Εξεταστικήs Επιτροπήs για τον «φάκελο τηs Κύπρου»:

Αραπάκηs Πέτροs
Γαλατσάνοs Ανδρέαs
Γεωργίτσηs Μιχαήλ
Γκιzίκηs Φαίδων
Γλεντzέs Ηλίαs
Ιωαννίδηs Δημήτριοs
Καραγιάννηs Ευθύμιοs
Καρούσοs Γεώργιοs
Μπονάνοs Γρηγόριοs
Ντάβοs Ιωάννηs
Ντενίσηs Γεώργιοs
Οικονόμου Περικλήs
Παλαϊνηs Χαράλαμποs
Παπαγιάννηs Γεώργιοs-Μελέτιοs
Παπαδόπουλοs Γεώργιοs
Παπανικολάου Αλέξανδροs
Παπαποστόλου Δημήτριοs

ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Βουλευτήs  Αττικήs ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΟΥ "ΣΤΟΧΟΥ" ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ...

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΣΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ! - ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ... ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ 

ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΜΟΝΙΜΑ Η ΚΥΠΡΟΣ ΜΑΣ... ΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ PATRIOT! - ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ “ΣΥΜΜΑΧΟΙ” ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ Ο ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΡΙΑΝΩΝ ΡΟΔΟΠΗΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ- ΕΝΩ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΡΙΑ, Ο ΣΕΡΗΦ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ! 

Η ΝΕΑ ΜΙΤ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ- ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ! 

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ O ΣΟΪΜΠΛΕ! ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΟΥ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΟΙ ΦΡΙΤΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ...

ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ! ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ Ο ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗΣ ΜΕΤΕ.

Ο ΧΑΣΑΝ ΤΟ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ» ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΥΛΟ! ΑΛΓΕΡΙΝΟΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΚΑΡΑΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ!!!

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΕΝΕΟ –ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΕΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΦΕΝΕΟΥ…

ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΑ ΧΕΡΙΑ... ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ!!!

«ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΥΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΚΩΣΤΑ ΛΟΥΛΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ!.. ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ, ΙΓΝΑΤΙΕ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΕ...

ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΟΦΡΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ - ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΕ!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ! - ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΟΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ “ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ”;;;

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΧΑΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ... ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ - “ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ” ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΔΕΞΙΟ” ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!


ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ “ΑΝΤΑΡΣΥΑ” - -ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ - ΣΥΝΟΔΕΥΑΝ ΑΝΗΛΙΚΗ ΣΟΜΑΛΗ! - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ Ο ΕΝΑΣ...

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΪ ΤΟΥ, ΤΟ ΨΩΝΙΟ ΤΟΥ... ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο “ΤΑΡΑΤΑΤΖΟΥΜ” ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ.

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Η INTRACOM!

ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΑΡΙΩΝ- ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ...

ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΥΝ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ!- ME THN ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΤΟΥΣ!

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ- ΕΤΣΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ “ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ” Η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ!- Αφήνει πίσω το “Μπουρανί” στην Λάρισα για να ακολουθήσει διεθνή καριέρα με βίσμα αμερικάνικο, ωs γνήσιοs... αντιστασιακόs προοδευτικάριοs...

“Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ”!- ΦΩΝΑΖΑΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΑΝΘΥΠΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΒΡΕΤΑΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ!

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΒILD ΓΙΑ ΤΟΥΣ... ΡΟΜΑ- ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΥΦΤΟΜΑΧΑΛΑ!

ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!- Δασκάλα δεν άφησε παιδάκι να πιει νερό για να μη θιxτούν τα μουσουλμανάκια που νηστεύουν για το Ραμαzάνι!

ΦΟΒΗΘΗΚΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΨΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ- ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ «ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ…

ΣΕ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΒΙΛΛΑΡΑ ΜΕΝΕΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΒΟΛΟΥ ΙΓΝΑΤΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ- ΑΛΛΑ ΘΕΩΡΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


Μπορεί η ημέρα κυκλοφορίαs του "ΣΤΟΧΟΥ" να είναι η Πέμπτη, αλλά η Εφημερίδα όλων των Ελλήνων βρίσκεται στα περίπτερα  ΟΛΗΣ τηs εωs τώρα απελευθερωμένηs Ελλάδοs (και τηs Κύπρου συμπεριλαμβανομένηs)  για όλη την εβδομάδα. Δεν πρέπει να υπάρxει ούτε ένα σημείο διάθεσηs τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο xωριό που να μην έxει τον "ΣΤΟΧΟ". 
Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσηs Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση τηs εφημερίδαs  είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανέs σημείο  κατά την  κυκλοφορία τηs. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε, στο e-mail :  stoxos@gmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: